2012-02-29 15:33:14• hírek • (x)

Népzene és néptánc a Chilly Csárdában

Csütörtök este 19 órától az újraalakult Szatmári Nemzetiségek Népi Együttese lép fel a Chillyben.

Megszokhattuk már, hogy a szatmárnémeti Chilly Csárda Étterem a kitűnő falatok, finom borok és sörök mellett folyamatosan színes programokkal várja a vendégeit. A csárda üzemeltetői által szervezett rendezvények közül bizonyára sokak számára emlékezetes a Valentin nap, a farsangi buli, a szilveszter és pótszilveszter, hogy csak párat említsünk  a programkavalkádból. Akik részt vettek ezeken a rendezvényeken, már tudják: érdemes betérni a Chillybe, hiszen finom ételek és kitűnő minőségű italok, na meg a bulis, akár élőzene is hozzájárul, hogy mindenki jól érezze magát.

A Chilli Csárdába csütörtökön, március elsején 19 órától az újraalakult Szatmári Nemzetiségek Népi Együttese fog fellépni Szarvas Károly vezetésével. A fellépők repertoárja igen széles: a német polkától, szatmári verbunkig sokféle tánccal ismerkedhet meg a közönség, a táncok mellett pedig népdalok színes csokrából is szemezgetnek az együttes tagjai.

A népi együttes fellépését követően a stafétát cigányzenészek veszik át, akik gondoskodnak az akár hajnalig is eltartó táncház élő zenei alapjairól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: