2019-11-06 12:07:51• hírek • Bajnai Botond

Népviseletvarró tanfolyamot szervez a hétvégén a Borókagyökér Egyesület

Második alkalommal szervez népviseletvarró tanfolyamot a Borókagyökér Egyesület, ezúttal a férfiing készítés praktikáját tanulhatják meg az érdeklődők, a háromnapos képzés során.

A tanfolyamot november 8–10-én, azaz a ránk következő hétvégén szervezi meg az egyesület, Szatmárnémetiben, a Almás utcai (Merlilor) Lépésházban.
 

Az oktató, Pernecki Krisztina, a háromnapos képzésre azokat várja, akik már ismerik a varrógép működését, tudnak varrni és van saját varrógépük otthon is.
 

A saját varrógépeket pedig a kurzusra is magukkal kell vinniük a jelentkezőknek, hiszen csak így tudnak majd megfelelő tempót diktálni és együtt dolgozni az oktatóval.
 

A háromnapos népviseletvarró tábor ellenértéke 300 lej, melynek fejében a szervezők biztosítják 1 ing alapanyagát, fűtött műhelyt, ebédet a szombati napra, teát, zsíros kenyeret, kávét, vizet.
 

Ami használatra van még: gombostű, derékszögű vonalzó, 50 cm vonalzó, hegyes kisolló, kréta, cérna, ceruza, radír, ragasztó, barna papír, selyempapír a szabásmintákhoz.
 

Jelentkezni online, IDE kattintva lehet.
 

De bármilyen más információ érdekében ne habozzanak hívni a 0729-677-930-as telefonászot.
 

A helyek száma korlátozott, összesen 10 személyt fogadnak a szervezők, bejelentkezési-befizetési sorrendben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: