2015-08-23 10:42:58• hírek • Szatmár.ro

Népszerű volt szombaton a Szatmár.ro-s emlékgyár

Keresd vasárnap délután is a Kossuth-kertben a Szatmár.ro csapatát - a közös emlék nyereményt is hozhat!

Mint minden évben, a Szatmár.ro most is ott van a PMN rendezvényein. Ám most sem csak a tudósítással vagyunk elfoglalva! Idei akciónk keretében közös élményeket "gyártunk" a Partiumi Magyar Napokról a résztvevőkkel és a Szatmár.ro-val!

Az emlékeket ugyanis mindannyian fontosnak tartjuk, és idén talán még fontosabb az emlékezés számunkra is, ugyanis idén ünnepli 10. születésnapját a régió legnagyobb magyar nyelvű hírportálja.

Az idei akciónk lényege, hogy a Szatmár.ro munkatársai és segítőik a délutáni órákban útra kelnek a Kossuth kert sétányain, és egy speciális képkeret segítségével fényképes emlékeket készítünk a résztvevőkkel. Az elkészült képekkel pedig nyerni si lehet!

A szombaton és vasárnap készített képeket a hét elején feltöltjük a Facebook oldalunkra, majd te következel! Jelöld be magad a fotókon és kezdd el gyűjteni a lájkokat!

A legtöbb lájkkal jutalmazott fotón szereplők viszik el a fődíjat, a 2 személyre szóló hosszú hétvégét szállással és strand-belépővel a nyírbátori Sárkány Fürdőbe. A következő három legtöbb lájkot szerzett fotó pedig egy-egy családi belépőjegyet ér szintén a Sárkány fürdőbe!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: