2008-04-17 11:32:30• hírek • Szatmar.ro

Jótékonysági Gálaest idén is

 Módosult a Hans Lindner Alapítvány Reménysugár Gálájának programja.

 

Amint már korábban jeleztük, a Hans Lindner Alapítvány idén is megszervezi a Reménysugár néven ismert jótékonysági gálaestet. Az eredetileg tervezett programok némileg megváltoztak.

 A VI. Reménysugár Gálát április 22-én, 18:30-tól a Dinu Lipatti Filharmóniában rendezik meg, a daganatos betegségekben szenvedő gyerekek segítése érdekében. A rendezvény ingyenes, azonban a belépéshez meghívó szükséges, amely igényelhető az alapítvány székházában (Ceahlăului utca 38), valamint a 715 136-os telefonszámon.

A tervezett program szerint Olaszországból érkezett volna Marco Falaschi szaxofon-, és Marco Podesta zongoraművész, azonban betegség következtében lemondták a fellépést-tájékoztatott Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója. A Filharmónia igazgatójának Fátyol Rudolfnak a segítségével sikerült két másik méltán híres szólistát meghívni, ennek értelmében Oriano Bimbi klarinét-, és Umberto Zanarelli zongoraművész lesz az est vendége, akik R. Schumann, E. Cavallini, F. Poulenc, W. A. Mozart és G. Rossini műveiből fognak előadni.

Az adományokat a gála előtt és után fogadják, illetve a segíteni vágyók a RO68 BACX 0000 0030 0773 6002 számlaszámra is küldhetnek támogatásokat.

P.A. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: