2017-11-22 14:42:41• hírek • Bede Emőke

Nemzetközileg elismert cég hozza termelését Szatmárnémetibe

Egyedülálló lehetőségnek örvendhet a Zollner Electronic Kft., ugyanis egy nemzetközileg elismert romániai cég, a Bitdefender városunkban fogja gyártatni legújabb fejlesztését, egy okosotthon-védő készüléket.

A szerdán tartott sajtótájékoztatón a Bitdefender képviseletében jelen volt Ciprian Istrate és Razvan Todor, akik bemutatták a jelenlevőknek a cég legújabb fejlesztését, mely Bitdefender Box néven kerül majd a piacra.
 

A Bitdefender Box voltaképpen egy okosotthonokat védő készülék, melynek szerepe, hogy ellenőrzés alatt tartsa az otthonokban fellelhető készülékek működését. Ellenőrzi az internetforgalmat, szűri a vírosokat, meggátolja az illetéktelen személyek kapcsolódását a wi-fi hálózatunkhoz, kivédi a hacker-támadásokat, és javaslatokat tesz, hogy miként tehetjük informatikai rendszerünket biztonságosabbá. A Bitdefender képviselői elmondták, hogy az otthonokban található smart technológiával működő kütyük kb. 70 százaléka van kitéve hasonló jellegű támadásoknak. A Bitdefender Box e sebezhetőséget hivatott kivédeni.



 

A termék első változatához képest az új Box több újítást is tartalmaz: egyszerűbb beüzemelés és kezelői felület, szülői felügyelet, és internetleterheléstől sem kell ezentúl tartanunk.
 

A készülék teljes mértékben Romániában készül majd, a folyamat legnagyobb része pedig városunkban, a Zollner Electronic Kft. üzemében. Ez azért számít rendkívüli eseménynek, nem csak Szatmárnémeti, de az ország számára is, mivel ez az első alkalom, hogy  Bitdefender romániai céggel kötött hosszútávú partnerséget. Hogy miért pont a Zollner? Ciprian Istrate szerint ebben a vállalatban megvan minden, mely a sikeres együttműködéshez szükséges: minőségi és pontos munka, flexibilitás, megbízhatóság.



 

A Bitdefender Box a mai nap folyamán jelent meg az Egyesült Államokban, majd december folyamán a kanadai piacon is elérhető lesz. A tervek szerint Romániában márciustól lehet majd megvásárolni a terméket megközelítőleg 1000 dolláros áron. Ezért az összegért a vásárló nem csak a készüléket kapja meg, hanem ingyenes beüzemelésre is igényt tarthat.
 

A sajtótájékoztatón természetesen jelen volt Leitner István, a szatmári Zollner Electronic Kft. vezérigazgatója is, aki örömét fejezte ki az együttműködést illetően, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy a cégnek igenis helye van a nemzetközi porondon. A sajtótájékoztató után a média képviselői részt vehettek egy üzemlátogatáson is, mely során megismerkedhettek a Bitdefender Box gyársási folyamatának minden apró lépésével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: