2016-02-05 16:18:23• hírek • Szatmár.ro

Nemzetközi tőrvívó-versenyt tartanak Szatmárnénetiben

Az európai körverseny részeként a Csipler Sándor vívóteremben lépnek pástra a legjobb fiatal női tőrözők.

A hétvégén tőrvívó-ünnep lesz Szatmárnémetiben. Az európai körverseny utolsó állomásaként tartják meg szombaton, február 6-án a Stahl Katalin Emlékversenyt, amelyre Európa számos országából érkeznek kadét korosztályú női tőrözők. A körverseny előző állomásai Varsó (Lengyelország), Rejkjavik (Izland), Göteborg (Svédország), Pisa (Olaszország), Krakkó (Lengyelország), Berlin (Németország), Mödling (Ausztria), Budapest (Magyarország), Pozsony (Szlovákia), Poznan (Lengyelország) és London (Nagy-Britannia) voltak.

A verseny szombaton reggel 9 órakor veszi kezdetét, az elődöntőt és a döntőt 18 órától tartják. Február 7-én lesznek a csapatversenyek, a lányok 9 órakor kezdik az asszókat, a döntőt 15 órától fogják tartani.

Szintén vasárnap lesz a Vasile Costa Emlékverseny, amelyen a kadét korosztályú férfi tőrözők egyéniben küzdenek majd. Az első mérkőzést 9 órától tartják, az elődöntő és a döntő 14 órakor kezdődik.

Az összecsapások egy részének a Csipler Sándor Vívóterem, a másik részének a Ioan Slavici Főgimnázium tornaterme ad otthont.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: