2018-03-25 07:16:31• hírek • Oszkó Viktória

Nemzetközi szinten is elismertek a Nachbil pincészet borai

A világ legjelentősebb borszakmai rendezvényeként nyilvántartott düsseldorfi ProWein kiállításon mutatták be a krasznabélteki Nachbil pincészet kiváló borait.

A kiállításon Románia kis és közepes pincészetei vettek részt, közülük is azok, amelyek kiváló minőségű boraikkal kiemelkednek a többiek közül. A résztvevők között ott volt például az Alira, a Balla Géza Borászat, a Serve és a Cotnari pincészetek. A ProWein szakmai komolyságát illusztrálja az évről évre növekvő számú kiállító, illetve látogató is - a világ minden tájáról érkeznek szakemberek és érdeklődők, de  Európa országai vannak többségben.


A térség kiállítóit egy pavilonon belül helyezték el, így egymás mellett mutathatták be jobbnál jobb termékeiket. A Nachbil borászat többek között Feketeleánykát, Kékfrankost és Syraht vitt magával az expora. A standok fölött rövid filmeket vetítettek a résztvevő borászatok munkásságáról, ezzel még több információt juttatva az érdeklődőkhöz, kihasználva a reklámozási lehetőséget is.


A kiállítás három napig tartott, március 16-tól 18-ig, ez idő alatt a kiállítók ismert borszakértők mesterkurzusait is teljesíthették, így a szakembereknek egy remek tapasztalatszerzési lehetőség is adott volt. Ami miatt igazán különleges az esemény, az az, hogy egy ilyen kis település, mint Krasznabéltek, képes olyan magas minőségű, nemzetközi szinten is elismert borokkal előrukkolni, amelyekkel hivatalosan is felkerülnek Európa – és persze a világ – bortérképére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: