2013-10-14 10:44:37• hírek • Kocsis Zoltán

Nemzetközi repülési kiállításon a megyei tanács képviselői

A világ legnagyobb repüléstechnikai termékvásárát rendezték meg október 8-11. között a németországi München városában. Az Airport Europe 2013 nevet viselő expón Szatmár megye is képviseltette magát.

A repülési és repülőtéri felszereléseket, technológiákat, szolgáltatásokat és az ezzel kapcsolatos dizájnokat bemutató kiállításon négy nap alatt összesen 11.900 érdeklődő fordult meg a világ 110 különböző országából. A legnépesebb küldöttségek elsősorban közép és dél-kelet Ázsiából valamint a Közel-keletről érkeztek. Ott volt viszont Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és Nicolae Fechete, a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér igazgatója is.

A megyei tanács közleménye szerint a szatmári delegációt elsősorban repülőtéri tűzoltóautó, folyadék észlelésére alkalmas berendezések érdekelték, valamint minden egyéb felszerelés, amelyek megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak.

A 19. Airport Europe termékkiállítás a maga 28.300 négyzetméteres területével a legnagyobb expónak számít ezen a szakterületen. Idén 640 kiállító mutatta be újdonságait összesen 37 országból. A legnagyobb kiállítók olyan nagyhatalmakat képviseltek, mint az Amerikai Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Hollandia vagy Olaszország - természetesen a házigazda Németország mellett.

A következő, jubileumi 20. expót 2015 októberének elején szervezik meg szintén Münchenben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: