2019-05-23 13:15:59• hírek • Közlemény

Nemzetközi rapid egyéni és csapat sakkverseny gyerekek és juniorok számára - versenykiírás

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

A CREST Egyesület, a STEA partner egyesülettel és a DAVID Sport Club (Magyarország) partnerrel közösen nemzetközi sakk versenyt szervez 2019. június 1-én Szatmárnémetiben.

A vetélkedő a 2019. június 1-je KUPA címet viseli, és a nemzetközi gyermeknap alkalmából a fiatalabb generáció számára nyújt lehetőséget a tehetségük megmérettetésére. A szervezők szeretettel meghívnak és várnak minden érdeklődő gyermeket és fiatalt (klubtagsággal és klubtagság nélkül is), hogy bátran jelentkezzen az alábbi versenyszámokban:

 

  • A1: Nemzetközi egyéni rapid sakkverseny-junior ≤ 18 év
  • A2: Nemzetközi egyéni rapid sakkverseny -junior ≤ 14 év
  • A3: Nemzetközi egyéni rapid sakkverseny -junior ≤ 12év
  • A4: Nemzetközi egyéni rapid sakkverseny -gyerek ≤ 10év
  • A5: Nemzetközi egyéni rapid sakkverseny -gyerek ≤ 8év
  • A6: Nemzetközi egyéni rapid sakkverseny -gyerek (klubtag nélküli óvodás)
  • A7: Nemzetközi egyéni rapid sakkverseny kezdőknek, ők a Gyalogok Csatája nevű játékot fogják játszani.

 

Külön rangsorolásra kerülnek a csapatok. Ez a legjobb 5 játékos pontszámának összegét jelenti ugyanazon a klubon belül, függetlenül attól, hogy melyik csoporthoz tartoznak (egyetlen verseny rangsor A1, A2, A3, A4, A5).

 

Helyszín: Szatmárnémeti Sport Líceum sport terme, Kinizsi (Ioan Slavici) utca 54. szám. A technikai találkozó a verseny napján kerül megrendezésre 2019. június 1-én 11:00 órakor. Minden játékosnak személyesen kell megjelennie.

 

A díjátadó ünnepség 2019. június 1-én tartják meg, az utolsó forduló után. A versenyek lebonyolításának időpontja szombat, június 1., 11.00 - 16.00 óra között. A játék időtartalma: 15 perc/játékos, a rapid sakk szabályai szerint.

 

Költségek: nincs részvételi díj. Versenyigazgató: PÁLL Zoltán.

 

Díjazás az első három helyezettet (lány és fiú) illeti mindegyik csoportból. Nevezés: a regisztráció határideje 2019. május 31. péntek, 12.00 óra. További információk és nevezés : SĂLĂJAN Mircea, telefon: 0746-750775, e-mail: salajan.mircea@yahoo.ro

 

Szervezők: CREST Egyesület și STEA Egyesület. Partnerek: David Sport Club Nyiregyhaza, Unio Sport Klub, Pionul Campion Egyesület, Sport Líceum Szatmárnémeti. A versenyt a "CHESS START RO-HU - Sakkalapú szociális határokon átnyúló eszköz közös fejlesztése" projekt keretén belül van szervezték meg.

 

Az eredeti kiírást a erre a linkre kattintva töltheti le.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: