2013-10-30 11:35:15• hírek • Szatmár.ro

Nemzetközi rajzversenyt nyerhet egy szatmári kislány, segítsük őt szavazatunkkal

A jövő autóját rajzolta meg Varga Andrea.

Az autós alkaltrészek világ-szintű forgalmazásával foglalkozó Valeo cég rajzversenyt hirdetett, amelyen arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan látják a gyermekek a jövő autóját. A versenyt két korosztályban - 3-tól 7 éves korig, illetve 8-tól 12 éves korig - hirdették meg a világ számtalan országában, többek között Ausztriában, Bulgáriában, Cipruson, Dániában, Finnországban, Magyarországon és természetesen Romániában is.

A versenyre számtalan rajz érkezett a világ minden tájáról, mindkét kategóriában. Ezeket előbb a zsűri válogatta, majd a legjobbaknak ítélt gyermekrajzok felkerültek a Valeo rajzversenyének honlapjára.

A 8-tól 12 éves korosztályban a szatmárnémeti Varga Andrea rajza is elnyerte a zsűri tetszését és felkerült a honlapra.

A szavazás november 1-jén zárul. Segítsünk együtt Andreának szavazatunkkal, hogy megnyerje a versenyt, és azzal együtt a Valeo által az első helyezettnek felajánlott karácsonyi meglepetés is az övé legyen.

Szavazni ezen az oldalon lehet, itt előbb ki kell választani a 8-12 éves korcsoportot, majd keressük meg Andrea képét - ezt Andrea - 11 éves néven találjuk meg. A képre kattintva a megnyíló ablakban lehet eljutni a szavazáshoz.

Fogjunk össze, segítsünk Andreának, hogy megnyerje a rajzversenyt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: