2009-04-19 19:10:32• hírek • Szatmár.ro

Ezerötszáz ebet fognak bírálni

Szatmár megye legnagyobb kutyás megmozdulására fog sor kerülni április 25-én és 26-án a Szatmárnémeti Strand területén. Idén két napos CACIB kiállítás megszervezésével bízta meg a szatmári egyesületet az Ebtenyésztők Országos Egyesülete.

Az elmúlt évek sikeres, jó színvonalú kiállításainak köszönhetően a Szatmár Megyei Ebtenyésztők Egyesülete idén is megbízást kapott két, nemzetközi bajnoki címet adó CACIB kutyakiállíás megszervezésére. Az egyesület által harmincegyedik alkalommal megrendezett kiállítás szervezés javában folyik, hiszen április 25-én és 26-án több ország legjobb ebei érkeznek Szatmárnémetibe, hogy a legjobb szakértőkből álló küllembírói testület értékelje őket.

A jövő hétvégi esemény rangját az is emeli, hogy a CACIB kiállítások mellett sor fog kerülni egy boxerek számára megrendezett klubkiállításra is.

A eseményre egész  Európából jönnek majd kiállítók, a jelentkezési lapok alapján a romániai ebek mellett nagy számban érkeznek majd fehérorosz, német, ukrán, magyar, moldáv, szerb, szlovák, lengyel, spanyol és cseh tenyésztők állatai is.

A kiállításokon közel 130 különböző fajtához tartozó ebet tekinthetnek majd meg az érdeklődők, s ahogy az az elmúlt években hagyománnyá vált, a kiállítás műsorába tartozó címek kiosztása mellett természetesen ki fogják választani Szatmárnémeti legszebb kutyáját is.

A kiállításra szombaton és vasárnap is 10 órától lehet belépni, a döntőnek számító Best is Show műsorra pedig szokás szerint 14 óra után kerül majd sor. Egy belépőjegy felnőttek számára 10 lejbe, gyerekek számára 5 lejbe fog kerülni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: