2009-04-25 16:31:45• hírek • Ferenczi Noémi

Nemzetközi kutyakiállítás Szatmárnémetiben

Az elmúlt évek rendezvényeihez hasonlóan, idén is színvonalas a két napos CACIB kiállítás. Az első napon, szombaton körülbelül 700 kutyát vonultattak fel. Érdeklődőkből sem volt hiány a nemzetközi kiállításon.

Kedvező időjárás, gyönyörű és érdekes kutyák, rengeteg érdeklődő - ez jellemezte a most hétvégén zajló nemzetközi CACIB kutyakiállítás első napját. A strandon már kora délelőtti órákban nagy volt a nyüzsgés, hiszen sokan voltak kíváncsiak a szomszédos és távoli országokból érkező legszebb egyedekre. A kutyakiállításon összesen 16 ország legszebb ebeit vonultatták fel. Finnországból, Angliából és Hollandiából is érkeztek tenyésztők. A eseményre a romániai ebek mellett nagy számban érkeztek  fehérorosz, német, ukrán, magyar, moldáv, szerb, szlovák, lengyel, spanyol és cseh tenyésztők is.

 

A kutyákat 10 ringben mutatták be, a szakmai zsűri pedig küllemük alapján rangsorolta őket. A 140 kutyafajta legszebbjeit pedig kategóriák szerint is rangsorolták. A szombati nap folyamán a benevezett kutyák körülbelül felét versenyeztették, a többit a rendezvény második napján, vasárnap mutatják majd be.

A kiállítás igazi családi programnak bizonyult, ugyanis nagyon sok család is kilátogatott a helyszínre. A kutyák simogatása mellett, a Dog for life egyesület jóvoltából, a gyerekek is kipróbálhatták, hogyan kell egy kutyát rábírni, hogy átugorjon, átmenjen az akadályokon.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria

Büszkén mutatták kedvencüket a tenyésztők

Nagytermetű kutyákból sem volt hiány

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: