2014-10-29 08:25:21• hírek • Blikk.hu

Nemzetközi körözést adnak ki Nkuya Sonia ellen

A Sugarloaf énekesnőjét, Nkuya Soniát sem kislányának apja, Mezei Mátyás, sem a bírósági végrehajtó nem találja, ezért vélhetően újra körözni fogják.

A Matt Diamondként ismert rapper, a Londonban zenével foglalkozó és egy óvodában szakácsként dolgozó apuka aggódik a kis Annabelláért. Attól fél, hogy Sonia miatt intézetbe viszik a gyermeket.

- Karácsony óta a múlt hónapban találkozhattam először titokban a lányommal. Az ujján egy apró ízületi műtétje volt, emiatt utaztam haza, mert a kórházban bemehettem hozzá, és végre láthattam. Az éjszakát is vele tölthettem - árulta el Mátyás, aki azt mondja, a kislányáért vívott harc lelkileg megviseli.

- Erős közöttünk a kötelék, bár többet láttam az anyjával a tévében szerepelni, mint Skype-on, ahol néha beszélhetek vele, hogy ne hidegüljön el tőlem. Az apai nagyszüleit Soniának és az anyjának „köszönhetően" Annabella jóformán nem is ismeri, nem beszélve a testvéreimről. Sonia mindvégig törvénysértő módon viselkedett, ezért nemzetközi körözést fognak kiadni ellene - mondta a Blikknek az apa, akit elszomorít, hogy Sonia ezt az utat választja, holott a per végén neki ítélték a kislányt.

- Az ítélet egyértelmű, de ő a gyereket is feláldozza, hiszen a törvényellenes magatartása miatt intézetbe vihetik a kislányomat. Annabellát október elején, a Kúria végső döntése után 15 napon belül önként kellett volna átadnia. A végrehajtók a kijelölt napon jártak is a lakóhelyén, de nem nyitottak ajtót. Sonia megint eltűnt, a bírósági végrehajtó hiába keresi, ahogy én is. Azért szólalok most meg, mert az idő telik, a kislányomért pedig aggódom.

Olvassa el a cikk folytatását a Blikk.hu portálon, kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: