2008-04-23 17:54:10• hírek • István Löchli

Ismét adományoztak a csendőrök

 A megszokottól teljesen eltérő kiküldetésen vettek részt a szatmárnémeti csendőrök.

A megszokottól jelentősen eltérő küldetésen vettek részt április 23-án a szatmárnémeti csendőrök, ugyanis ezúttal a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére szerveztek adományozási akciót.

A csendőrségnek nem ez az első jótékony akciója,  mikor saját költségvetésükből több árvaházi gyereket segítenek. Idén a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság segítségével felmérték, melyek azok a gyermekotthonok, amelyekben hiány mutatkozik bizonyos technikai eszközökben, és saját költségvetésükből 2100 lejt fordítottak e célra. Az Ana gyermekotthonnak egy automata mosógépet, a Felicia gyermekotthonnak egy digitális fényképezőgépet és egy multifunkcionális nyomtatót, a Lucia gyermekotthonnak pedig egy modern hűtőszekrényt vásároltak,

Amint azt Silaghi Cristian Nicolae, a csendőrség lelkésze elmondta, számukra is nagy öröm, hogy ezt a keresztényi cselekedet véghez tudták vinni, hogy az ortodox húsvét alkalmából meg tudtuk ajándékozni a gyerekeket, és örömöt tudtak szerezni nekik, hogy egy szebb és kellemesebb ünnepük legyen.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: