2006-08-08 18:57:46• hírek • Noemi Brigitta Boros

Nemzetközi Sakkfesztivál

 Szeptember 2-8 között Szatmárnémeti ad otthont a rangos sporteseménynek.

A Szatmárnémeti Unio Sport Egyesület, a Szatmári Német Demokrata Fórum valamint a Sportért felelős Megyei Igazgatóság szervezésében és Müller Wilhelm igazgatásával szeptember 2 és 8 között Szatmárnémetiben kerül sor a Schwab Kupa elnevezésű Nemzetközi Sakkfesztiválra, amely négy elemből fog állni: FIDE értékpont szerző nemzetközi verseny kilenc fordulós svájci rendszerben, nemzetközi nyílt ifjúsági verseny kilenc fordulós svájci rendszerben 14 éves korig, nemzetközi nyílt gyermek verseny kilenc fordulós svájci rendszerben 10 éves korig, valamint sakkfeladvány-megoldás gyerekek részére.

A versenyek helyszínéül a Német Demokrata Fórum Ifjúsági Művelődési Háza szolgál, a Vasile Lucaciu utca 9 szám alatt.

A nevezési határidő szállásfoglalás esetén augusztus 30, a verseny helyszínén pedig szeptember 2, 15 óráig, a nevezési díj 50 lej, diákok és nyugdíjasok számára 25 lej, 2450 pont feletti játékosok pedig nem kell nevezési díjat fizessenek.

A Schwab Kupa elnevezésű nemzetközi sakkfesztivál jelentős díjakkal jutalmazza a nyerteseket, az első díj 500 lej, a második a 350 lej, a harmadik 250 lej, a negyedik 200 lej, az ötödik 150 lej, a hatodik pedig 100 lej.

Az érdeklődők bővebb információkat Páll Zoltántól a 0040-261-761972-es telefonszámon, illetve a pzsahsm@yahoo.com e-mailcímen kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: