2013-11-14 15:54:47• hírek • Szatmár.ro

Nemzetközi Ifjúsági Sportnapok a MIK szervezésében

Ha valaki azt gondolná, hogy karácsony előtt már semmi jó nem jöhet, csak a takarítás, az nagyon téved. A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés megmozgat mindenkit, aki a december 14-15-én megrendezendő Nemzetközi Ifjúsági Sportnapokon meg szeretné mutatni, hogy labdába tud rúgni még, esetleg el is tudja dobni azt.

December 5-ig várják a jelentkezését azoknak a csapatoknak, akik kézilabdázni, kosárlabdázni vagy sakkozni szeretnének a sportnapok keretén belül.

A kézilabda szerelmesei cserékkel együtt tizennégyen lehetnek, a pályán pedig 6+1-es felállásban mérkőzhetnek meg a vállalkozó szellemű férfi csapatokkal Junior 1 korosztályban. A verseny a Traian Vuia Iskolaközpontban lesz, ahol szombaton reggel tíztől a csoportmérkőzésekkel kezdődik a nap, ezek befejeztével az egyenes kieséses szakasz következik, aztán pedig az elődöntőkön és a döntőn szurkolhatunk a legjobbaknak. Figyelem, a helyek száma korlátozott, legtöbb 8 csapat vehet részt a versenyen.

A kosárlabdázók két kategóriában versenyezhetnek: középiskolások és 18 éven felüliek, akik már befejezték iskolai tanulmányaikat. Mindkét csoportban 5 mezőnyjátékos lehet egyszerre a pályán, s cserékkel együtt nyolc személy lehet egy-egy csapatban. A Gyurkán György sportteremben szombaton kilenc órától zajlanak majd a csoportmérkőzések, míg vasárnap ugyancsak kilenc órától az elődöntőkön és a döntőn csapnak össze a felek. Mindkét sportág kedvelői Muresán Istvánt keressék a 0748 931993-as telefonszámon a részletekkel vagy a jelentkezéssel kapcsolatban. Jelentkezési határidő december 5-e 16 óra.

A sportok mellett az elme tornájára is jelentkezhetnek a fiatalok Polner Józsefnél a 0770796824-es telefonszámon, ugyanis pénzdíjas rapid sakkverseny is helyet kap a nemzetközi ifi sportnapok keretén belül, ami az RMDSZ szatmárnémeti székházában lesz lebonyolítva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: