2014-09-24 13:39:46• hírek • Szatmár.ro

Nemzetközi Autómentes Nap a Túr Menti Védett Területeken

Az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti partnerségben a „Pro Racers" Sport Egyesülettel szeptember 27-én szervezi meg a Nemzetközi Autómentes Nap elnevezésű rendezvényét a Túr Menti Védett Területeken.

A rendezvény célja a környezetkímélő közlekedés és a Túr Menti Védett Területek népszerűsítése egy kerékpár túra által. A kerékpáros felvonulás Szatmárnémeti központjából indul és a Sárerdő érintésével a Túr Menti Védett Területeken keresztülhaladva érkezik az Újberki halastavak mellé, a Túr folyó partjára. Itt a résztvevők szórakoztató programokon vehetnek részt és fogyaszthatnak a szervezők által kínált gulyásból.

A rendezvény programja:
8.30 - gyülekező és a résztvevők regisztrálása a főtéri Római Katolikus Székesegyház előtti parkolóban
9.00 - indulás
12.00-13.00 - érkezés az Újberki halastavakhoz
13.00 - 17.00: különböző szórakoztató programok:
- Túrparti gulyásparti
- gyermekjátékok
- kiállítás a Túr Menti Védett Területekről
- kerékpáros ügyességi vetélkedő
- madármegfigyelés

A kerékpáros felvonulás a következő útvonalon halad majd végig: Szatmárnémeti, Fő tér (P-ta Libertatii) - Kazinczy (Stefan cel Mare) u. - Ady Endre u. - Tiszaújlaki (Gheorghe Baritiu) út - Gorunului u. - Sárerdő - Erdőalja (Subpadure) u. (Mikola) - Sándorhomok - Újmikola - Újberek - Túr Menti Védett Területek, Túr par.

A szervezők minden érdeklődött szeretettel várnak szeptember 27-én, reggel 8.30-kor a főtéri Római Katolikus Székesegyház előtti parkolóban!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: