2009-03-02 17:39:10• hírek • Szatmar.ro

Nemzeti színekben a pontokért

A Force India indiai színekben pompázik és pontokat szeretne szerezni.

Kvázi utolsóként a Force India csapata is bemutatta új autóit, melyek, az elvárásoknak megfelelően, pontokért kell majd versenyben legyenek a március 29.-én kezdődő új szezonban.

 

A.Force India már szerdán tesztelte az autóit, de ez zárt kapuk mögött zajlott, így a bemutató pillanatáig várni kellett a hivatalos fotókra. Az autó természetesen követi az új aerodinamikai szabályok által megkövetelt formákat, ám ezen túl is szembeszökő, hogy a tavalyi festésből eltűnt a bordó és az arany, így a jármű az indiai zászló színeiben, azaz zöldben, fehérben és narancssárgában pompázik.

A Force India a télen nem hosszabbította meg a szerződést a Ferrarival, az idei évtől a Mercedes adja majd a motort, a hidraulikát, a KERS-t és a sebességváltót, ám a kaszni nem hasonlít a stuttgartiak autójára. A motorsport-total.com szakírója szerint leginkább a BMW járműire emlékeztet az új VJM02 névre keresztelt versenygép.

Az ázsiai istálló volt az egyedüli a tavaly, amely egyetlen árva pontocskát sem tudott szerezni, így nem meglepő, hogy az idei célkitűzés az első pont megszerzése. „Nem leszek boldog, ha a változásoknak nem lesz eredményük. Erős szezonkezdetre számítok és az idény közepétől rendszeresen pontokat szeretnénk szerezni", mondta Vijay Mallya, az istálló tulajdonosa.

Ezzel már szinte minden istálló bemutatta új autóit, kivéve a még mindig kétes szituációban lévő ex-Honda, valamint a Toro Rosso. Ám az olaszok a Red Bull Racing autóit használják, így elvileg csak a festés okozhat meglepetést. A csapat vezetői szerint szerdán mutatják majd be autóikat.

 Pontot kell szerezni az új Force Indiának. fotó:http://www.forceindiaf1.com/

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: