2011-09-15 08:35:58• hírek • Szatmár.ro

Közvetítik a Nemzeti Vágta eseményeit

A piacvezető kereskedelmi csatorna szombaton és vasárnap is élőben jelentkezik az eseményről. A műsor két házigazdája Barabás Éva és Szujó Zoltán lesz.

Az RTL Klub már a szombati (szeptember 17.) napon három élő bejelentkezéssel készül. Vasárnap (szeptember 18.) pedig szintén élőben, 16 óra 15 perctől egészen 18 óra 20 percig láthatják a nézők a Nemzeti Vágta különböző futamait.

Új sportág mutatkozik be a Nemzeti Vágtán. A lovassport Forma1-es kocsiját, a Bigát kifejezetten erre az alkalomra tervezték, amit idén sztárok is kipróbálhatnak, így az  X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó, a Barátok közt színésze, Rékasi Károly, Piroch Gábor kaszkadőr és Pataky Attila, az Edda Művek frontembere csaphat a lovak közé. Eddig a Jótékonysági Sztárfutamokon a hölgyek inkább sereghajtóként bizonyítottak. Szöllősi Györgyi műsorvezetőnek és Trokán Nóra színésznőnek viszont a vérében van a lovaglás, könnyen lehet, hogy megszorongatják a férfiakat bár a helyzetük nem egyszerű, hisz idén is indul a bizonyítási vágytól fűtött és rutinos mesterfodrász Hajas László, a nyerni érkező színművész Kaszás Géza, de még nem tudhatjuk, hogy mit várhatunk a K1-ben már bizonyított Kunkli Tivadartól, lehet, hogy éppen ő okozza a 4. Nemzeti Vágta sztárfutamának nagy meglepetését. Emellett kocsitoló verseny is lesz, amelyben a színészek, a sportolók és Kocs község versenyzői csapnak össze. A nézők pedig vasárnap 18 órakor az esemény zárásaként a Nemzeti Vágta döntőjét is láthatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: