2017-02-02 21:43:19• hírek • Blikk.hu

Ábel Anita lett az új Liptai Claudia

Egyre inkább Liptai Claudia köszön vissza Ábel Anita megjelenésében, gesztusaiban. A két színész-műsorvezető sorsa alapvetően is sokban hasonlít, ám most a leginkább szembetűnő a párhuzam.

Claudia tavaly ősszel tűnt el a képernyőről, hogy nyugodt körülmények közt hozhassa világra Pataki Ádámmal közös gyermekét, és műsorait egytől egyig Anita vette át. Liptai széke még ki sem hűlt a Sztárban sztár zsűrijében, amikor Anita a helyébe lépett. A SuperTV2-n futó Extrém Activity is Ábel arcával fut már, és a Drágám, add az életed! című vetélkedőben is ő lett Till Attila partnere, pedig évekig elképzelhetetlen volt, hogy Tilla mellé ne Liptai kerüljön. Fehérneműs reklámfotók is készültek mindkettőről, sőt újabban a frizurájuk is erős hasonlóságot mutat. Anita bizonyított, és tehetsége, valamint szépség- és stylingcsapata segítségével Claudia méltó utódja lett. A szakember szerint azonban nem igazán saját egyéniségét domborították ki az imázsváltással.

- Valóban nagyon hasonlít! - jegyezte meg a képeket látva Sipos Zsolt stylist. - Magyarországon nagyon kevés a televíziós egyéniség. Mindenki mindig hasonlítani akar valakire, kevés az igazán jól kitalált karakter. Bárkinek lehet karizmája, csak nem mindegy, hogy azt egy stylist milyen mértékben hangsúlyozza - magyarázta Sipos.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: