2018-05-10 05:58:32• hírek • Blikk.hu

Nemsokára nagyapa lesz Varnus Xavér

Varnus Xavér életében újra hatalmas változások várhatóak. A négy évvel ezelőtt Berlinbe költözött orgonaművész ugyanis nemsokára nagyapa lesz.

Xavér épp nemrég egy komoly gyomorfekély műtéten esett át, amikor kiderült, hogy kisebbik fiának, Nicknek nyár elején kislánya születik. Akkor eldöntötte, hogy komoly változtatásokat fog végrehajtani azért, hogy unokája tényleg megismerhesse őt. "Roppantul örültem első unokám hírének, ráadásul ritka kincs a Varnusoknál egy kislány. És mivel jó lenne, ha néhány év múlva nem egy reszketeg öregember vagy egy urnányi hamu lenne az unokám nagyapja, elhatároztam, hogy orvosaim tanácsára életmódot váltok. Kevesebbet koncertezem, alig netezem, étrendet változtattam, sokat gyakorlok és bringázom, meditálok, és elkezdtem írni életem történetét is." - árulta el a Story magazinnak a művész.
 

A kisunka érkezése még a tíz éve nem látott exfeleségével is összehozta, aki Berlinben látogatta meg: "Sétálgattunk, nosztalgiáztunk és rengeteget beszélgettünk arról, hogyan lehetnénk jó nagyszülők, hiszen e szerep mindkettőnket érint."
 

De a változásoknak még nincs vége, Xavér ugyanis elhatározta, hogy megint költözik és most már még egy országban épít otthont magának. Fia és családja ugyanis Torontóban élnek. Így azért, hogy minél több időt tölthessen majd a kis jövevénnyel, jó ha Kanadában is van egy hely ahova hazamehet.
 

A művész már nagyon készül erre az új szerepre, hisz a kislány lesz az első unokája "Izgi lesz a nagyapaság, már tanulom a babakocsit tologató bácsika szerepét." - mesélte a zenész, aki már alig várja, hogy állatkertbe és cirkuszba is vihesse a csöppséget.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: