2017-11-09 17:15:49• hírek • Bede Emőke

Nemi erőszak kísérlet az iskolában -10 éves kislány az áldozat

L. Mihai előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség, miután kiderült, hogy megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni egy 10 éves kislánnyal.

Az ügyben készült jelentés szerint a vádlott november hatodikán erőszakkal berángatta L. P. R.-t a meggyesfordulói iskola mosdójába, majd a lány akarata ellenére megpróbált vele anális úton közösülni. A sajtóhoz eljuttatott jelentés arról nem ír, miként sikerült az áldozatnak megszabadulnia támadójától.
 

L. Mihai-t kedden 24 órára őrizetbe vették, majd szerdán az ügyészség emberei 30 napos előzetes letartóztatást kértek ellene. A jelentést az ügy aktájával együtt továbbították a szatmárnémeti bíróságra.
 

Egy tavalyi európai uniós felmérés szerint Románia lakosságának 55 százaléka nem tartja feltétlenül bűnnek a szexuális erőszakot. Sőt mi több, ötből egy ember szerint nem is kellene illegális cselekedetként számon tartani. Az ország lakossága a következő esetekben hunyna szemet az erőszak felett: ha drog vagy alkohol hatása alatt állnak a résztvevők, ha a nő kihívó ruhákat hord, végül ha a nő önszántából hív meg önmagához egy férfit vagy megy el annak lakására. A felmérés listázta az Európai Unió tagjait, ez alapján Románia 55 százalékával az első helyen állt a tavaly, majd 47 százalékkal Magyarország követte. harmadik helyre pedig Bulgária futott be 43 százalékkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: