2019-10-15 13:12:48• hírek • Közlemény

Németországi támogatásból mikrobuszt kapott a Maurer Alapítvány

A Maurer Alapítvány köszönetét fejezi ki a németországi Hessen tartomány Darmstadt-Dieburg megyei prefektusának és vezetőségének az adományuk miatt.

A partnerrégió képviselői rögtön segítő kezet nyújtottak a szatmárnémeti Maurer Alapítványnak, amikor az kéréssel fordult feléjük.
 

Mivel a németországi partner a lehető leggyorsabb megoldásra törekedett, és ilyen rövid idő alatt nem volt lehetőség egy mentőautó beszerzésére, a betegszállítás zökkenőmentesítését mégis elő tudták mozdítani.
 

A Darmstadt-Dieburgi adminisztráció saját flottájából adományozott egy újszerű állapotban lévő mikrobuszt a Maurer Alapítványnak.
 

Amellett, hogy a németországi megye vezetősége vezetőség ismeri az alapítvány humanitárius területen kifejtett munkáját és a régiónkban szociálisan rászorulók helyzetét, melyről a Német Demokrata Fórumon és az alapítványon keresztül rendszeresen értesülnek, ez a busz nem csak jelentős anyagi értékkel bír, hanem a partnerkapcsolat megerősítésének és a társadalmi szerepvállalásuknak is nagyszerű szimbóluma.
 

Különös köszönet illeti Klaus Peter Schellhaas kerületi tisztviselőt (prefektust), aki személyesen adta át a buszt Maurer Róbertnek, az alapítvány elnökének, Bärbel Hille partnerségi felelőst, továbbá Rosemarie Lück-t, Dr. Albrecht Achillest és Heiko Handschuht a delegáció tagjait.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: