2015-07-23 01:57:08• hírek • Blikk.hu

Fiatal táncoslány csábította el Németh Kristófot

A Játékszín igazgatójára hosszú idő után újra rátalált a szerelem, új párja a Budapesti Operettszínház egyik táncosa, Adler Judit. Németh Kristóf és Judit tavasszal találkoztak először, akkor kezdődtek ugyanis a Fame című musical próbái, amelyben a színész Myers tanár urat alakítja, míg új szerelme a művészeti akadémia egyik növendékét.

Így ez a darab nemcsak a lehetőséget adta meg Kristófnak arra, hogy először szerepelhessen a legendás színház színpadán, de a régóta vágyott boldogságra is esélyt kapott.

– Judit nagyon szép lány, így nem csoda, hogy Kristóf szinte azonnal kiszúrta a próbákon. Sokáig kerülgették egymást, de végül egészen a június végi premierpartiig vártak azzal, hogy összejöjjenek. Úgy tudom, Kristóf nagyon odavan a lányért, már szerelemről, nagy érzelmekről beszél, Juci azonban egyelőre még óvatosabb, szeretné megvárni, mi lesz ebből, hiszen alig pár hete vannak együtt – árulta el a lány egyik ismerőse, aki egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a musicaltársulat táncoslányai közül éppen Judit volt az, akire a sármőr színházigazgató szemet vetett.

– Juci nagyon dögös, a színpadon kifejezetten feltűnő jelenség – tette hozzá a Blikk informátora, aki azt is elárulta: Judit barátai egy kicsit féltik ettől a kapcsolattól. Talán nem is csoda, hiszen alig másfél hónapja maga Németh Kristóf nyilatkozta a bulvárlapnak: egyszerre több nőt is tart az életében.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: