2016-01-26 08:55:53• hírek • Blikk.hu

Németh Kristófék döntöttek: jöhet a közös baba!

Németh Kristóf nemcsak színházigazgatóként, a szakmájában aktív, de a magánéletében is. Nemrégiben komoly döntést hozott a szerelmével, Jucival karöltve: úgy döntöttek, hogy jöhet a közös baba!

A nagy hírt elsőként a Blikk-kel osztotta meg Kristóf, akivel a Játékszín új darabjának első próbáján beszélgettünk. Kristóf antréja nem akármilyenre sikeredett: fegyvert rántott - no persze nem kell rögtön rosszra gondolni!

- Ez a sajátom, engedéllyel tartom! - mutatta, majd gyorsan hozzátette: ez lesz A hűtlenség ára című krimi-vígjáték egyik fő kelléke. - Jómagam is tudom, milyen egy sikertelen házasságban vergődni. Nekem évekig tartott lezárni, persze nem bérgyilkos segítségével, ahogy új darabunkban. Először jött a kudarc fájdalma, a tépelődés, hogy vajon mit ronthattam el, majd a remény, hogy helyreállítható a házasságom, aztán a szingli pasik csajozós időszaka, és a szerelem, ami egy új családalapítás kezdete. A válás környékén én is nagyon magam alá kerültem, egy egész életet kellett újraterveznem. A győztesek viszont azok a vesztesek, akik újra felállnak. Nekem sikerült, bár hosszú évekbe telt, hogy tovább tudjak lépni - mondta Kristóf, rögtön megemlítve, a kisfia édesanyjával szerencsére jó viszonyban maradt, hiszen a mai napig közös felügyelettel nevelik Lócit.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: