2014-07-10 13:29:19• hírek • Szatmár.ro

Német nyelvtanfolyamot indít a Szatmárnémeti MIK

A szatmári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés ingyenes német nyelvtanfolyama idén is megszervezésre kerül. A 24 órát magába foglaló, kezdő szintű tanfolyam mindazoknak szól, akik itthon vagy külföldön szeretnének munkát vállalni, de idegennyelv ismeret nélkül nem tudnak elhelyezkedni.

Szatmárnémetiben és környékén több német és osztrák tulajdonban lévő vállalat, cég található, ahol alkalmazáskor előnyt jelent, mi több, adott esetben alapfeltétel a német nyelv ismerete. A MIK profi oktatóinak odaadó munkája ellenére a rövid idő alatt természetesen nem lehet elsajátítani magas szinten a német nyelv ismeretét. Ám a hamarosan induló tanfolyamon tanultak elegendőek arra, hogy a résztvevők megtanulják az alapokat és otthon vagy akár egy következő kurzuson továbbképezhessék magukat.

A teljesen ingyenes német nyelvkurzus július 17-én, csütörtökön startol. Egy héten kétszer lesz óra tartva: kedden és csütörtökön 17 órától. A tanfolyam helyszíne a szatmárnémeti RMDSZ székház (Rákóczi/Mihai Viteazul utca 10. szám) tanácsterme lesz.

A jelentkezéseket július 16-ig lehet leadni az RMDSZ székházban, Csenteri Melindánál 09:00 és 17:00 között, valamint jelentkezni lehet a 0740-297-155-ös telefonszámon is.

Bárki jelentkezhet, kortól és nemtől függetlenül. Fontos, hogy minden jelentkező rendelkezzen saját füzettel, valamint írószerrel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: