2020-01-16 14:51:55• hírek • Közlemény

Német nyelvkurzust indít a MIK

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés 40 órát magába foglaló német nyelvtanfolyamot indít. A kezdő szintű A1-es tanfolyam mindazoknak szól, akik szeretnék elsajátítani a német nyelvet.

Idén is német nyelvtanfolyamot szervez a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés. A szervezők úgy gondolták, hogy magasabb szintre emelik a nyelvtanfolyamot, ezért gyökereiben változtatták meg még az előző alkalommal. Idén ezt kívánják tovább vinni, és olyan nyelv kurzust szervezni, amely 10 hetet ölel fel, illetve az elmúlt évhez hűen nyomtatott tananyag várja a résztvevőket, amit Jékel Zsuzsanna némettanárnő állított össze.

„A most induló kurzus A1-es szintű. 10 hetet foglal majd magába, amelyben időt szentelhetünk a beszédkészség fejlesztésére és a közös gyakorlásra. A leckéken kívül a nyomtatott anyag tartalmazza a hanganyagok átiratát, a szószedetet és egy nyelvtani összefoglaló részt feladatokkal, és mindezt sok képpel és szemléltető anyaggal. Reményeink szerint ez is növeli a tanulási kedvet és nem utolsó sorban megkönnyíti a német nyelv elsajátítását. Az elmúlt négy év alatt már eddig is sokat változott a német nyelvtanfolyam mind formájában, mind tartalmában, mind pedig időtartamában. Folyamatosan igyekeztünk eleget tenni a nyelvtanulók igényeinek. Az idei kurzus azonban a tavalyihoz hasonlóan színvonalas lesz" - nyilatkozta Jékel Zsuzsanna, aki idén is a profizmus és szakmaiság jeligék szellemiségében fogja levezényeli a nyelvtanfolyamot.

“Azon dolgoztunk az elmúlt időszakban, hogy a német nyelvkurzusunkat egy következő szintre emeljük időtartamában, minőségében és hatékonyságában is, ami az elmúlt évben sikerült és szeretnénk tartani ezt a színvonalat. Fontos szempont volt számunkra, hogy azok a személyek, akik beiratkoznak a nyelvkurzusunkra elvégezve ezt egy reális alapszintű német nyelvtudásra tehessenek szert" - nyilatkozta Muresán István, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés elnöke.

A nyelvkurzus február 10-én veszi kezdetét, kizárólag a következő linken lehet jelentkezni, itt a szükséges adatok megadása és elküldése után már regisztráltak is a német nyelvtanfolyamra. A szervezők telefonon további egyeztetés céljával fogják önöket keresni a kérdőív kitöltése után.

A nyelvtanfolyam részvételi díja 250 lej, ez magába foglalja a 10 hetes kurzus díját (heti két alkalommal két óra hétfőn és szerdán 17:00 órától) és a már fent említett nyomtatott formájában lévő tananyagot. A jelentkezéseket január 27-ig, hétfő 14:00 óráig fogadják a szervezők, de érdemes tudni, hogy a helyek száma korlátozott!

További információkért keressék fel a MIK hivatalos Facebook oldalát!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: