2010-09-14 12:46:48• hírek • Szatmár.ro

Német kultúráról fiataloknak - németül

Azelső téma az Oktoberfest lesz
Azelső téma az Oktoberfest lesz

A Hans Lindner Alapítvány októbertől havonta egyszer, a hónap első csütörtökén, délután Német Társalgási Klubot szervez a „Hans Lindner" Oktatóközpontban, a George Boitor tér 11 szám alatt, ahová 12-18 év közötti fiatalok jelentkezését várja  a megye bármely pontjáról.

Különböző témakörökről lesz szó: októberben stílusosan a müncheni Oktoberfest-ről lesz szó, de biztos témák lesznek a keresztény ünnepek, a német és sváb hagyományok, zene, sport, gasztronómia stb. Valamennyi találkozó németül zajlik, de a társalgáson túl alkalom nyílik arra, hogy ki-ki kézügyességét, zenei hajlamait, kulináris tehetségét is próbára tegye.

Továbbá segítséget nyújtanak német nyelvterületről barátokra szert tenni és velük élő levelezést folytatni. Havi hozzájárulás 10 lej. Jelentkezni interneten keresztül az office@fundatiahanslindner.ro e-mail címen lehet egy fényképes, rövid német nyelvű bemutatkozó levéllel.

A résztvevők száma korlátozott, ezért kérik az érdeklődő gyerekeket és fiatalokat, hogy szeptember 25.-ig jelezzék részvételi szándékukat a megadott e-mail címen. További tájékoztatásért forduljanak bizalommal Boros Beátához munkaidőben a 0261-715136 vagy 0361-404470-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: