2011-04-04 16:12:48• hírek • Szatmar.ro

„Nem zavarna, ha kikapnánk”

Szatmárnémeti VSK csapata, amennyiben az elődöntő második mérkőzésén is legyőzi a Temesvárt. A találkozót 18.00 órai kezdettel élőben közvetíti a TVR3 csatorna.

A két győzelemig tartó párharc első meccsét a szatmáriak pénteken saját közönségük előtt 87-68 arányban megnyerték. Dan Fleseriu lányai a nagyszünet után látszólag koncentrációs problémákkal küszködtek, ezzel együtt a Bega partján is esélyesként lépnek parkettre.

A két gárda az idei szezonban már öt alkalommal találkozott egymással, ezek közül kettőt rendeztek a bánsági városban: az alapszakaszban a Temesvár 75-72 arányban nyerni tudott, a rájátszásban viszont már a VSK diadalmaskodott 77-46-ra. A nevezett első meccsen az a Stoenescu döntött egy utolsó pillanatokban szerzett hármassal, aki pénteken 31 pontig jutott.

Dan Ionescu, a Temesvár trénere szerint a párharc esélyese a VSK, ők már azzal is elégedettek lennének, ha meg tudnák nehezíteni ellenfelük dolgát. Dan Fleseriu pedig örülne is ennek: „A Temesvár jó csapat, és nagyon össze tudja szedni magát, de mi mindenképpen győzni akarunk. Ugyanakkor különösebben nem zavarna, ha esetleg kikapnánk, ha pozitív oldalról nézzük, akkor lenne egy meccsünk pluszba a döntő előtt", mondta a szatmáriak mestere.

A másik ágon szintén a második mérkőzésen kedden a Sepsiszentgyörgy az Aradot fogadja, a Maros partján a friss kupadöntős hazaiak 85-59-re verték a székelyföldi együttest.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: