2017-01-27 11:18:24• hírek • Kocsis Zoltán

Nem volt jogosítványa a muzsdaji baleset okozójának – és ez még nem minden

fotó: szatmár.ro archívum
fotó: szatmár.ro archívum

A csütörtöki nap folyamán két olyan baleset is történt Szatmár megyében, amelyet jogosítvánnyal nem rendelkező sofőr okozott. Sajnos péntek reggel is történt egy komoly baleset.

Amint arról korábban beszámoltunk, csütörtök este összeütközött két személygépkocsi a DN19-es országúton, Sárközújlak és Avasújváros között, a Muzsdaji-tó közelében. Egy személyt csak feszítővágó segítségével tudtak kimenteni a tűzoltók a roncsok közül.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 37 éves avasfelsőfalui férfi a túlzott sebesség miatt nem tudott bevenni egy jobb kanyart, a gépkocsi átsodródott a szemközti sávba és összeütközött egy másik gépkocsival. A szabályosan közlekedő 31 éves avasfelsőfalui férfi sérülés nélkül megúszta a balesetet, a vétkes sofőr kisebb, 44 éves utasa viszont súlyosabb sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés során kiderült, hogy a vétkes sofőnek nem volt jogosítványa. Ráadásul alkoholtesztnek sem volt hajlandó alávetni magát. A gépkcosi, amelyet vezetett, a 44 éves utasé volt. A vétlen autós alkoholtesztje negatív volt.

Szintén nem volt jogosítványa annak a 23 éves sárközújlaki autósnak, aki csütörtök délután egy ház előtti hídon parkoló személygépkocsinak ütközött.

A csütörtök esti két baleset után egy újabb is történt a DN19-esen péntek reggel. Egy gilvácsi férfi valószínűleg a túlzott sebesség miatt gépkocsijával nekicsapódott az út menti korlátnak, amitől a jármű felborult. Szerencsére a 30 éves férfi sérülés nélkül megúszta a kalandot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: