2008-09-28 15:26:09• hírek • Szatmár.ro

Nem volt gond a győzelem Udvarhelyen

A beszterceiek elleni szerdai igen kemény mérkőzés után szombaton már nem nagyon kellett megizzadnia a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda együttesének, amely Székelyudvarhelyen a HC második csapata ellen 14 góllal nyert.

Palkó János vezetőedző elmondta, a győzelem aránya akár nagyobb is lehet volna, de a második félidő második részében a cserék is játéklehetőséghez jutottak.

 

A csapatot nem kísérte el a Székelyföldre a segédedző Nicoale Istrate, aki a Sportlíceum Unio junior II-es (15-16 éves korosztály) csapatával Nagybányán tartózkodott, ahol a korosztályos OB első tornáját rendezték meg. A szatmáriak a négyes csoportban két győzelmet arattak (35-18 a Nagyváradi Crişullal és 27-18 a Kolozsvári Unirea Iskolaközpont együttesével) és egyszer kikaptak 21-16-ra a Nagybányai CS2 Minaur gárdájától.

A szatmári együttes két legeredményesebb kézilabdázója Pop (25 gól) és Jurj (22) voltak. A csoportból két helyezett jut tovább, még három tornát rendeznek, a következő november 15-16-án Szatmáron lesz.

A osztály, 4. forduló, C csoport: Székelyudvarhelyi HC2-Szatmárnémeti VSK 23-37. A szatmári gólszerzők: Birtalan 8, Nagy 6, Szepesi 5, Mateş 4, Oláh J. 4, Savlovschi 3, Ardelean 3, Kopcsák 2, Oláh B. 1, Ferenţ 1. Játszottak még: Teremi, Cioroiu. A következő forduló (október 4.): Segesvár-Kolozsvár, Extrem-Szászsebes, Szatmárnémeti-Torda, Beszterce-Székelyudvarhely. Fogaras áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: