2018-03-05 13:50:10• hírek • Bede Emőke

Nem volt bűntársa a Casablancában gyilkoló férfinak

Hétfő hajnalban kegyetlen gyilkosság történt a szatmári vasútállomás mellett található éjszakai szórakozóhelyen, a Casablancában. A rabló halálos ütést mért a pultosnő fejére.

A csanálosi határátkelőnél feltartóztatott R. Stefan a biztonsági kamerák felvételeinek köszönhetően bukott le, azonban a képkockák szerint mások is tartózkodtak a lokálban. Az első pillanatokban nem volt egyértelmű, hogy a férfiak részt vettek-e a bűntényben vagy egyedül dolgozott a támadó. Most azonban Mariana Pop ügyész tisztázta ezt a kérdést: egyelőre úgy tűnik, R. Stefannak nem volt bűntársa, a kegyetlen támadást egyedül hajtotta végre. A nőt egy kemény tárggyal ütötte oly módon fejbe, hogy az áldozat pillanatok alatt életét vesztette.
 

A nyomozás még mindig tart, az ügyész azonban azt is kijelentette, hogy a lokál tulajdonosát nem terheli semmilyen felelősség az ügyben. A sajtó megkeresésére a tulajdonos elmondta, nem érti, az áldozat miért nem nyomta meg a pánikgombot, mely az egyik szatmári őrző-védő céget riasztja.
 

Meg nem erősített információk szerint a férfi a bűntényt megelőző este nagyobb pénzösszeget vesztett játékgépezés közben. Hogy emiatt vett-e revansot a pultosnőn, nem tudni. Annyi azonban bizonyos, hogy az országot nem tudta elhagyni, így mindenképp szembe kell majd néznie az igazságszolgáltatással.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: