2020-08-06 15:41:36• hírek • Bede Emőke

Nem vezethetett volna, mégis volán mögé ült

A szerdai nap folyamán a szatmári rendőrök félreállítottak Szatmárnémetiben, a Károlyi úton egy személyautót, melyet egy 61 éves, román állampolgárságú, de ausztráliai lakcímmel rendelkező férfi vezetett.

Az ellenőrzés során kiderült, a férfi Románia területén nem rendelkezik autóvezetői joggal, azaz nem lett volna szabad volán mögé ülnie. A rendőrség az ügyben büntetőjogi eljárást kezdeményezett.


Ugyanezen a napon a sárközújlaki rendőrök is jelen voltak a közutakon, ám ez alkalommal az egyenruhásokhoz a gépjármű-nyilvántartási hivatal munkatársai is csatlakoztak. A Sárközújlak területén végzett közös ellenőrzés során összesen nyolc pénzbírságot szabtak ki összesen 1740 lej értékben, kiegészítő intézkedésként pedig bevontak három forgalmi engedélyt is. Kettőt ezek közül azért, mert az autó károsanyag-kibocsátás szintje meghaladta a megengedettet, a harmadikat pedig azért, mert a gumiabroncsok túlzottan kopottak voltak.


A megye további pontjain területén ellenőrzés tartó rendőrök a KRESZ-szabályokat be nem tartó autósokra több mint 120 helyszíni bírságot szabtak ki, melyeknek összértéke megközelíti a 41 ezer lejt, mi több, 12 autóvezetői engedélyt fel is függesztettek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: