2019-10-22 14:49:47• hírek • Bede Emőke

Nem vették át a Kispiac nem megfelelő minőségű munkálatait

„Nem vettük át a nem megfelelő minőségű, rosszul kivitelezett munkálatot a 2-es számú, közismert nevén a Kispiacon. Addig nem fizetjük ki a kivitelezőt, amíg a saját költségén el nem végzi a szükséges javításokat” – osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán a hírt Kereskényi Gábor polgármester.

Kereskényi egy, a keddi terepszemlén készült videót is közzétett a közösségi oldalán, melynek tanúsága szerint a városvezető piros festékkel jelölte be azokat a helyeket, ahol véleménye szerint az elvégzett munka nem üti meg a polgármesteri hivatal által elvárt szintet. 


Mint arról korábban beszámoltunk, a Kispiacon egy teljesen új épületet húztak fel, melyben a tejterméket árusítók kapnak helyet a földszinten, az emelet pedig az adminisztratív irodáknak és az Országos Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Hatóság (D.S.V.S.A) vizsgálati helyének ad majd otthont. Emellett új kültéri standokat is kialakítottak, melyek minden igényt kielégítően állnak majd a gazdálkodók és a vásárlók rendelkezésére. Az új épületen kívül fém tetőszerkezet kerül az udvarra is, így rossz idő esetén sem kell majd fagyoskodniuk az ott tartózkodóknak, valamint új közvécé is épül. A 1,5 millió lej összértékű beruházást a helyi költségvetésből fedezi az önkormányzat, a 2018. október 1-én megkezdett munkák kivitelezési határideje pedig első körben 10 hónap volt, viszont nagyon úgy tűnik, hogy további csúszásokkal számolhatunk.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: