2012-05-17 15:01:38• hírek • szatmar.ro

Apák Napja: Jövő szombaton

A péntekre várható kedvezőtlen időjárás miatt elmarad az Apák napi kavalkád. A szatmárnémeti Kossuth kerti családi vetélkedőre jövő szombaton, május 26-án kerül sor.

A szervezők minden kis- és nagygyerekes családot várnak az új időpontban is, a hátralévő egy hét alatt pedig tovább színesítik a repertoárt. És hogy mindenre jusson idő, a május 26-i programok már déli 12-től elkezdődnek. Lesz többek között evőverseny, kötélhúzás, akadályfutás, meg meseíró verseny is.

A Chilly Csárda Étterem, az Al Capone Étterem és a Retro babám könyvesbolt természetesen félretette a nyereményként felajánlott díjakat szombatig.

Mint ismert, a család minden tagjához szóló játékokban legjobban szereplők első díja egy négy személyre szóló étkezési utalvány lesz a Chilly Csárda Étteremben, a második díj egy 60 lej értékű étkezési utalvány az Al Capone Étteremben, a harmadik pedig egy értékes könyvutalvány lesz, a Retro babám könyvesbolt felajánlásával.

Mindemellett a Harag György Társulat felajánlásával, a résztvevő családok között kisorsolnak egy, a jövő évadra érvényes családi színházbérletet.

Aki tehát kellemes játszadozással és vetélkedéssel szeretné eltölteni a május 26-i délutánt, az május 25-én, pénteken délig jelentkezhet a 0740-420.920-as telefonszámon Csák Gyöngyinél, vagy megteheti ugyanezt emailben a csakgyongyi@yahoo.com címen.

A már megtett és az új dátumra is érvényes jelentkezéseket nem kell megismételni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: