2011-12-05 08:53:36• hírek • Blikk.hu

Nem várta szerelme Claudiát

Senki nem várta Liptai Claudiát a Liszt Ferenc repülőtéren, amikor frankfurti átszállás után megérkezett a barátnőjével, Várkonyi Andreával Miamiból.

Barátja, Balogh Péter és kislánya, Panka sem jött ki elé az édesapjával, Gesztesi Károllyal. Húsz perc volt a gép érkezéséig, amikor megérkezett a repülőtérre Bochkor Gábor a kislányával, Nórival. A népszerű rádiós leült az utasváróban az egyik padra, és szótlanul nézte, hogy babázik gyermeke.

„Jöhetnének már, mert nagyon hiányzik anyu" - bökte ki nem sokkal később a pici. „Nekem is" - jött Bochkortól szinte az azonnali válasz.

Néhány perccel később viszont már óriási volt az öröm. Amikor az érkezési oldalon megjelent Várkonyi Andrea Liptai Claudiával, mindenkinek mosoly ült ki az arcára - kivéve Liptait.

A műsorvezető napsütötte arccal, ám bágyadtan, mélabúsan nézett maga elé. Váltott néhány szót Bochkorral és a barátnőjével, Andival, majd magányosan elindult a bőröndökkel megrakott kocsival a kijárat felé. Annyira máshol jártak a gondolatai, hogy a forgóajtónál az egyik kíváncsiskodó lábára is majdnem rátolta a koffertartó szerkezetet. Megkérdeztük tőle, jól sikerült-e a csajos kirándulás, de azt mondta: nem szeretne beszélni róla. Beült egy sötét színű taxiba, és elviharzott.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: