2019-02-05 06:25:36• hírek • Blikk.hu

Nem tűnik el Bochkor Gábor hangja az éterből!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nem hosszabbította meg a Music FM műsorszolgáltatási szerződését, így ez az éteri munkahelye bezár, de a rádiós folytatja.

A reggeli műsorvezetés közismert alakja 1995-től 1998-ig a Danubius Rádió, 1999 és 2009 között a Sláger Rádió, 2010-től 2012-ig pedig a Neo FM napindító adásában öregbítette hírnevét, majd kétéves szünet után, 2014-ben vette át a Music FM-en a reggeli parancsnokságot. Tegnap az adásban azt is elárulta, nincs vége rádiós pályafutásának.
 

– Sokan kérdeztétek az elmúlt hetekben, mi lesz velünk. Azért nem beszéltünk róla, mert nem akartunk hangulatot rombolni. Vezetőségünk mindent elkövetett azért, hogy a rádiónk ilyen-olyan formában tovább szólhasson, de arról még nem tudunk pontos információt mondani, hol és mikor leszünk újra hallhatók. Csak annyit ígérhetünk, nem tűnünk el hosszú időre – mondta Bochkor.
 

– Hónapok óta ezzel foglalkozunk, csak nem akartunk belőle napi témát csinálni.A frekvenciabérleti szerződés lejár, ezt tudomásul kell venni, de bizakodóak vagyunk. Rögtön közöljük, ha kiderül, hol lesz hallható újra a csapat. Leszünk mi, csak még nem kristályosodott ki teljesen, hogy hol. Senki ne szomorkodjon, de ennyit el kellett mondani, mert közeleg a búcsú napja – zárta le a témát a veterán éterbáró, aki egyelőre nem reagált a Blikk megkeresésére.
 

Arról pletykálnak, hogy Bochkor tárgyalt Radu Moraddal, aki a múlt héten vitte át a Sláger FM-et a Rock FM egykori frekvenciájára, és úgy hírlik, a román származású befektető frissítené a csapatát.


– Radunak hírértékre van szüksége. Ha Bochkor a Slágeren folytatja, pluszfigyelem irányulna a rádióra – tudtuk meg egy bennfentestől. Morar azonban azt mondta lapunknak, hogy nem veszik át Bochkorék reggeli műsorát.
 

– A 95.8 Sláger FM számára visszalépés lenne reggelre átigazolni Bochkorékat, hiszen a korábbi frekvencián is hallgatottabb volt a Sláger Reggel, mint az Önindító, ráadásul most már kétszer akkora frekvencián kétszer annyi hallgatót érünk el, így biztos vagyok benne, hogy a reggeli műsorunk továbbra is a leghallgatottabbak között lesz – mondta Radu Morar, a Tematic Media Group tulajdonosa.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: