2016-09-10 20:08:49• hírek • Szatmar.ro

Nem tetszett neki Románia, elhagyta a VSK-t

Felemásra sikeredett az Arad elleni két felkészülési mérkőzés a VSK lányainak: pénteken 64-56 arányú vereséget szenvedtek a Maros-parti város csapatától, szombaton viszont 62-45 arányban győzték le ugyanazt a gárdát. Mindez azonban nem releváns, mondja Feleki Zsolt csapatmenedzser.

„Ne feledjük, ezek csak felkészülési mérkőzések. Arra megfelelők, hogy a játékosok megismerjék egymást, de az eredménynek nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani", fogalmazott ezúttal is a csapatmenedzser. Aki ugyanúgy nem értékelte túl a múlt heti marosvásárhelyi tornagyőzelmet sem...

Sokkal fontosabb hír a csapat háza tájáról, hogy a mexikói Angela Rodriguez elhagyta a VSK-t. „Hiányzott neki az anyja, nem tetszett neki Románia, honvágya volt, ezért kérte szerződése felbontását", árulta el Feleki. „Kénytelenek vagyunk igazolni valakit a helyére, de szeretnénk hozni még egy centert is, hogy az edző megfelelően tudja rotálni a keretet", magyarázta a csapatmenedzser.

Ami a VSK további felkészülési programját illeti, jövő pénteken és szombaton ismét megmérkőzik az Araddal, ám ezúttal idegenben. Ezt követően 23-24-én „90%, hogy jön a Marosvásárhely és szeretnénk lekötni egy meccset a Kolozsvárral is", jelentette ki Feleki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: