2013-07-01 14:57:17• hírek • Kocsis Zoltán

Nem tart igényt Vass Ádám szolgálataira a CFR

Noha nemrég állítólag egy külföldi csapat ajánlatát is visszautasította, mégsem tart igényt a magyar középpályás szolgálataira a kolozsvári csapat.

A háromszoros román bajnok Kolozsvári CFR hétfőn jelentette be, hogy Vass Ádám nem fér bele az új edző, Mircea Rednic taktikai elképzeléseibe, ezért nem tartanak igényt a 11-szeres magyar válogatott középpályás szolgálataira.

Az ügy azért érdekes, mert a Nemzeti Sport információi szerint a CFR nemrég utasított vissza egy ajánlatot, pedig Vasst egy, a BL-selejtezőiben érdekelt csapat vitte volna. A védekező középpályás szerződése mellesleg 2015-ig él, menedzsmentje pedig a kölcsönadást sem tartja kizártnak. Magyarországon viszont, írja a Nemzeti Sport, csakis a Ferencváros jöhet szóba.

Vass a Fradiban nevelkedett, majd az angol Stoke City és az olasz Brescia után került tavaly nyáron Kolozsvárra, ahol azonban két súlyos sérülése miatt csak 15 bajnokin tudott pályára lépni. Húsz olasz élvonalbeli és 110 SerieB-és fellépése azonban nem rossz ajánlólevél.

Amint azt megszokhattuk, a CFR kerete idén nyáron is alapos változáson esik át. Érkezett eddig Florin Costea (Turnu Severin), Florent Sauvadet (Petrolul), Gregory Tadé (St. Johnstone), Javier Velayos (Brassó), Benjamin Mokulu Tembo (Lokeren) és Damjan Djokovic (Cesena, kölcsönben).

Ennél is hosszabb a távozók listája, ám közölük csak Ivo Pintóért fizet a Dinamo Zágráb, méghozzá egy millió eurót. A korábbi csapatkapitány Gabriel Muresan az orosz élvonalba visszajutó Tom Tomszkban folytatja, Nuno Claro a Temesvári Poliban, Remo Amadio és Sergiu Bus pedig a brassói Coronában. Sasa Bjelanovic, Weldon, Cristian Panin, Nuno Diogo, Nuno Valente, Nicola Godemeche, Dominique Kivuvu, Pedro Celestino, Vasile Maftei és Cristian Bud viszont a mértékadó transfermarkt.de szerint még nem talált csapatot magának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: