2009-08-12 14:29:10• hírek • www.ma.hu

Nem táncol, de jól érzi magát a diszkóban

Egy neves budapesti szórakozóhelyen leplezte le a sztártévé Bodrogi Gyulát - A Nemzet Színésze elárulta, táncolni már nem szokott az ilyen bulikban, de nagyon jól érzi magát az ottani társasággal.

Egy neves budapesti szórakozóhelyen találkozott Bodrogi Gyula a Tabu tv riporterével, aki kikapcsolódni érkezett az eseményre, mivel jelenleg jól megérdemelt szabadságát tölti. A Nemzet Színésze saját bevallása szerint táncolni már nem szokott az ilyen bulikban, de nagyon jól érzi magát az ottani társasággal - írja a ma.hu.

Bodrogi Gyula meglepődve tapasztalta, hogy még egy hétfői napon is ennyi rengeteg ember jár szórakozóhelyekre.

"Úgy látom, hogy jó lesz a hangulat, bár táncolni nem hiszem, hogy fogok, inkább azt nézem majd, hogy mások hogyan csinálják. A feleségemmel régen sokfelé jártunk szórakozni, de ma már csak ritkán mozdulunk ki otthonról" - mesélte a Tabu Tv riporterének Bodrogi Gyula, aki vajszínű öltönyben jelent meg a disco-ban.

"Most egy kis szabadságom van, úgyhogy belefér egy kis discozás, egy kis vadászat, most úgy minden rendben van" - mondta el Bodrogi Gyula. Az internetes sztártévé azt is megtudta Süsü a sárkány magyar hangjától, hogy imád vadászni, és most a szabadsága alatt is többször hódolt ennek a szenvedélyének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: