2011-10-12 14:14:10• hírek • Szatmár.ro

Nem sikerült a bravúr Popnak

A Szatmárnémeti Sportklub párbajtőrözője nem jutott be a legjobb 32 közé.

A szicíliai Cataniában zajló világbajnokságon sajnos nem sikerült bejutnia a legjobb 32 párbajtőröző közé a szatmáriak reménységének, Adrian Popnak. A sok sikert maga mögött tudó versenyzőnek nem volt könnyű dolga, hiszen komoly ellenfelet kellett volna legyőznie. A holland Bas Werwijlen ugyanis a hivatalos világranglista 15 helyén áll, Eb- ezüstérmes és világbajnoki bronzérmes.

A holland elleni mérkőzésen Pop az első harmad végére 7-3-as hátrányba került, a második harmadban viszont javított, miután 8-8-ra egyenlített majd 10-9-re vezetett, ám a második harmad végül 10-10-es eredménnyel zárult.

A befejező harmad elején a szatmári vívó még egyszer előnyhöz jutott, de ezt egy mély hullámvölgy követte, amit az ellenfél ki is használt, 15-11-es eredménnyel legyőzve Csiszár Ferenc mesteredző tanítványát. Pop Adrian összesítésben így az 54. helyen végzett.

Említettük már, hogy a másik szatmári résztvevő, Szilágyi Adrian a 92. helyen végezett, de nem csak ők vettek részt szatmárnémeti "képviseletében" a világbajnokságon. Sajnos a szatmári születésű de Marosvásárhely színeiben versenyző Nyisztor Sándor sem jutott be a legjobb 32 közé, ő 14-12-re kapott ki a norvég Sturla Torkildsentől, így összesítésben a 46. helyen zárt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: