2012-09-10 15:55:02• hírek • Szatmar.ro

Nem prioritás a kupa, de szeretne továbbjutni az Olimpia

Kedd délután két, idén még veretlen csapat csap össze a Román Kupa V. fordulójában Szatmárnémetiben az Olimpia stadionban: az Olimpia a második osztályban szereplő Bihar FC-t fogadja. A 16.30-kor kezdődő meccs tétje a továbbjutás.

„Mindenképpen szeretnénk továbbjutni, de nem a kupa a prioritás számunkra, hanem a bajnokság", fogalmazott a meccs előtt Csík Tibor, az Olimpia vezetőedzője. Az egykori kiváló védő biztosan nem számíthat az eltiltott Gavrilescu és Manuel Muresan játékára. Nem léphet pályára Suta kapus sem, aki a szombati, Váradalpári elleni hazai bajnokin kapott egy ütést a tarkójára. Sérülése szerencsére nem súlyos, könnyített edzéseket végez, de kedden nem akar kockáztatni a szakmai stáb.

Az Olimpia egyelőre veretlen az idei szezonban. A kupában előbb 2-1-re nyert Óvári ellen, majd 1-0-al fölülmúlta a második osztályban szereplő Nagybányát, míg a bajnokságban előbb 2-0-es győzelmet aratott Gyulafehérváron az Europa ellen, majd 2-1-re verte a már említett Váradalpárit.

Szintén remekül kezdtek a Bihar megyeiek is, akik a kupában 5-3-ra megverték a másik nagyváradi csapatot, a Luceafarult, a bajnokságban pedig előbb gól nélküli döntetlent értek el Mioveniben, majd 3-1-re múlták fölül Gyulafehérvár patinásabb csapatát, az Unireát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: