2010-12-08 11:58:30• hírek • Szatmar.ro

A szentgyörgyiek megóvták a VSK elleni bajnokit

Amint arról a szatmár.ro is beszámolt, a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapata vasárnap hosszú idő után  legyőzte a Sepsiszentgyörgy együttesét a Nemzeti Ligában. A találkozó nem mindennapi körülmények között ért véget, mivel a székely csapat a személyi hibák és a szűkös keret miatt csak két játékossal fejezte be a mérkőzést.

A találkozó heves érzelmeket váltott ki a vendég együttes soraiban, olyannyira, hogy a klub vezetősége óvást nyújtott be a szövetségi megfigyelőknek. Sepsiszentgyörgy aztán egy közleményt is kiadott, amelyben egyenesen diszkriminációval vádolja a szakszövetséget. A klub szerint az FRB gondosan vigyáz arra, hogy a székely gárda ne tudja megnyerni a bajnokságot. Példaként a Temesvár és főleg a Szatmárnémeti elleni meccset hozzák fel.

„A játékvezetők tevékenysége meghozta a gyümölcsét, amikor egymás után állította ki játékosainkat... Már a mérkőzés elején nem létező szabálytalanságok miatt összegyűjtött személyi hibák és a bírók részlehajló döntései miatt" maradt végül a két játékos a pályán.

„Játékosainknak az egyes mérkőzéseken túl a mindennapi edzéseken kifejtett munkáját, a klubvezetés és a támogatók erőfeszítéseit gyakorlatilag mosolyogva lábbal tiporják az ilyen és ehhez hasonló bíráskodások által. Kár. Nagyon kár. Mindezek után érdeklődéssel várjuk ebben az ügyben a Román Kosárlabda Szövetség döntését, és reméljük, hogy egy ilyen rémálom nem ismétlődhet meg a sportpályákon sehol a világban.", áll a Sepsiszentgyörgy csapatának közleményében.


A Szatmárnémeti VSK Sepsi BC elleni győztes mérkőzését megóvja a székely csapat
A Szatmárnémeti VSK Sepsi BC elleni győztes mérkőzését megóvja a székely csapat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: