2010-12-12 14:35:17• hírek • Szatmár.ro

Nem okozott gondot a Nagyvárad

Hozta a kötelező győzelmet a VSK női kosárlabdacsapata.

Szombaton Nagyváradon nyert a VSK kosárcsapata a női bajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulójában. A gyakorlatilag tét nélküli meccsen Fleseru sok játéklehetőséget adott a fiataloknak, az eredmény így is 16 pontos győzelem volt.

A szatmáriak a Bjork, Giurgiu, Baluta, Dunca, Drake ötössel kezdtek és a nagyszünetig mindenki pályára lépett - ekkor már a szatmáriak érezhették magukat nyeregben, 10 pontos előnnyel.

A szünet után igencsak belehúzott a szatmári gárda, a harmadik negyedet húsz pontos előnnyel zárták a lányok, így az utolsó negyedben már lehetett lazázni is egy kicsit.

A VSK csoportjában már eldőlt, hogy a szatmáriak mellett az Arad, a Sepsiszentgyörgy és a Temesvár jutott be a rájátszásba - ennek összecsapásai január 15-én kezdődnek.

A osztály, 13. forduló, északnyugati csoport: Nagyváradi CSM-Szatmárnémeti VSK 51:67 (13:24, 10:9, 8:28, 20:6).

A szatmári pontszerzők:  Bjork 12, Drake 11, Klein 9, Băluţă 7, Ducker 6, Giurgiu 5, Szmutku 4, Dunca 4, Orosz 4, Mészáros 3, Nagy 2. Játszott még: Cristea.

További eredmény: Gyulafehérvári LPS CSU-Temesvári CS Bega 31:69.A  Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC-Aradi BC ICIM  mérkőzést kedden rendezik, a Kolozsvári U állt. Az utolsó forduló (december 18.): Arad-Szatmárnémeti, Nagyvárad-Gyulafehérvár, Temesvár-Kolozsvár. A Sepsiszentgyörgy áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: