2008-09-25 18:18:58• hírek • Szatmár.ro

Elköltöztetnék a szatmári autópiacot

Már a következő városi tanácsülésen napirendre kerülhet az autópiac elköltöztetésének kérdése, a jelenlegi helye ugyanis alkalmatlan a célra.

Az elmúlt hetekben az autópiacon a megnövekedett forgalom miatt komoly konfliktushelyzet lépett fel a Magnoliei utcában működő, vagy raktárhelyet fenntartó vállalatok, valamint a gépkocsijukon túladni kívánók között. A helyzetre Fógel László, a városi tanács RMDSZ-es frakciójának elnöke hívta fel a figyelmet, aki szerint nemrégiben olyan eset is volt, amikor tettlegességig fajult a vita, ugyanis az utcában parkoló autók elzárják a bejáratokat, több esetben pedig a gépkocsi-tulajdonosok a Magnoliei utcát átszelő síneken hagyták az autóikat.

Újabban, egy jó hely reményében egyes árúsok már haza sem viszik az eladásra kínált gépkocsikat, így azok hét közben is az utcában sorakoznak. Bár az érintett hatóságokhoz már számos bejelentés érkezett ez ügyben, azonban eddig megoldást nem sikerült találni.

- Más városokban is az a szokás, hogy az autópiacok a városon kívül helyezkednek el, így ugyanis nem okoznak fennakadást a közlekedésben. A következő tanácsülésen már remélhetőleg sikerül megvitatni az ügyet, a Magnoliei utca ugyanis nem bírja el az autóvásárral járó megnövekedett forgalmat- mondta Fógel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: