2016-05-03 13:31:45• hírek • Kocsis Zoltán

Nem múlt el nyomtalanul a húsvét! Gyomorrontások, részegek, verekedések....

Minden jel szerint sok esetben nem múlt el nyom nélkül az ortodox húsvét, a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán meghaladta a félezret a szombat és hétfő között ellátott páciensek száma. Gyomorrontás, részegség, verekedés, kullancscsípés - igen széles volt a paletta.

A három nap alatt ellátott 570 beteg közel húsz százaléka, szám szerint 112-en gyomorbántalmakra, emésztési problémákra panaszkodtak. Vélhetően túl sok volt az elfogyasztott nehéz, zsíros étek.

Nem csak a sonkák fogytak azonban a húsvét alatt, hanem az alkohol is: a három nap alatt összesen 23-an kerültek szakemberek kezei közé részegség miatt. További 18 ember volt testi sértés áldozata - a verekedések kialakulásában bizony az alkohol is sok esetben jelentős szerepet játszott.

A jó időt kihasználva sokan a szabadban, a friss levegőn töltötték a hosszú hétvégét. Sokak napjait viszont a kullancsok keserítették meg, csípésük miatt 13-an fordultak orvoshoz.

A hétvégén további öt embert láttak el kutyaharapás, négyet közlekedési balesetben elszenvedett sérülés miatt, míg hárman megpróbáltak véget vetni életüknek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: