2019-05-07 05:07:19• hírek • Blikk.hu

Nem mindennapi élmények: ez történt Pápai Jocival Izraelben

Sokkal magabiztosabbnak érzi magát idén Pápai Joci, mint a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon, de ennek az oka nem elsősorban a felkészülésben rejlik.

Az énekes szerint a mostani helyszínt teljesen átitatja a hit, és mivel ő maga is hívő ember, szinte kézzel foghatóan érzi Isten jelenlétét Izraelben. A Dal 2019-es szériáját megnyerő énekes a múlt hétvégén ráadásul egy szervezett kirándulás keretében Jeruzsálemben járt, amely olyan érzelmi és lelki töltést adott számára, amit – úgy hiszi – örökre a szívében érez majd.

 

"El sem hiszem, hogy ugyanazon az úton jártam, ahol egykor Jézus. Sokkolóak ezek az élmények! Szinte megelevenedett előttem Jézus Krisztus, Dávid király és Salamon története, láttam a helyet, ahol keresztre feszítették a Megváltót, jártunk az Olajfák hegyén, a Gecsemáné-kertben" – sorolta az élményeket meghatódottan Pápai Joci.

 

Az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Az én apám című dalával induló és először május 14-én színpadra lépő Jocit csak egyetlen dolog bántotta a jeruzsálemi látogatás során, hogy nem lehetett vele a családja. 

 

A történet folytatásáért kattintsanak erre a hivatkozásra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: