2017-05-19 09:29:00• hírek • Szatmár.ro

Nem mindenkinek megy az internetes előjegyzés

Szerdánként előjegyzés nélkül fogadják az ügyeiket intézőket a gépjármű-bejegyzési és jogosítvány-osztályon.

A Szatmár Megyei Prefektúra által kiadott csütörtöki közlemény szerint nem szeretnék semmilyen formában akadályozni a lakosság ügyintézését a gépjármű-bejegyzési és jogosítvány-osztályon, ezért némi mérlegelést követően úgy döntöttek, hogy május 24-től kezdődően minden szerdán internetes előjegyzés nélkül lehet a hivatal munkatársaihoz fordulni.

Egyszerűen elmagyarázva az volt a gond, hogy szinte mindenki internetes előjegyzéssel érkezett a hivatalba, ők pedig előnyt élveztek azokkal szemben, akiknek nem volt előjegyzésük. A prefektúra közleménye szerint sajnos nem mindenkinek van internet-hozzáférése, illetve vannak, akik nem értenek az új technológiák használatához, emiatt pedig hátrányba kerültek. Ezért vezették be az előjegyzés nélküli napot.

Az említett osztályokon minden nap 8.30 és 16 óra között zajlik a kérvények, dokumentumok leadása, illetve 11 óra és 18.30 között adják ki a kérvényezett és elkészült iratokat.

A közlemény hangsúlyozza: továbbra is az internetes előjegyzést tartják a legfőbb lehetőségnek az autóbejegyzési és jogosítvány-osztályon való ügyintézést illetően. Előjegyezni a www.prefecturasatumare.ro oldalon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: