2012-06-07 18:14:21• hírek • Szatmár.ro

Nem mertek kiállni nyílt vitára az USL jelöltjei

Szatmár megyében az audivizuális médiában az idei helyhatósági választások során elmaradtak a legfontosabb jelöltek nyílt vitái. A helyi televíziókban és rádiókban nem álltak ki nyílt vitára sem az RMDSZ színeiben induló Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnökkel sem pedig Ilyés Gyula polgármesterrel az USL jelöltjei.

„Felháborító, hogy amikor nyílt kérdéseket tesz fel nyilvánosan valaki ellenjelöltjének utána egy teljes hónapon keresztül elzárkózik annak lehetőségétől, hogy választ kaphasson ezekre." - jelentette ki Nagy Szabolcs , az RMDSZ Szatmár megyei kampányának kommunikációs igazgatója, utalva az USL jelöltjeinek csütörtöki sajtótájékoztatóján bemutatott, Ilyés Gyulához intézett kérdéseire.

„Az USL sajtótájékoztatója után mind Ilyés Gyula mind pedig Csehi Árpád Szabolcs felajánlották az ellenjelölteknek, hogy legalább az utolsó televíziós viták napján tiszteljék meg a szatmáriakat annyival, hogy levegőbe mondott üres ígéreteik, vádaskodásaik mögé tartalmat tegyenek. Ahogy ez várható volt, a csütörtöki napon sem tettek eleget a szatmáriak ezen jogos igényének." - folytatta Nagy Szabolcs.

Hozzátette, „Az USL azt hirdeti, hogy azért nem jön nyílt vitára jelöltjeinkkel, mert az emberek között akarnak lenni. Az RMDSZ jelöltjeinek azért nem kell ilyen üres kifogás mögé bújnia, mert az elmúlt négy években mi folyamatosan az emberek között voltunk, megye és városfejlesztési programunk is a szatmáriak igényeit tükrözi, nemcsak a kampányban kértük ki a véleményüket." - magyarázta az RMDSZ kommunikációs igazgatója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: