2014-03-17 09:17:12• hírek • Blikk.hu

Bajor Imrének agydaganata van

Megrázó vallomást tett Bajor Imre felesége, Ildikó. A színész állapotával kapcsolatos híresztelések miatt elege lett, és azért, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen a találgatásoknak, először beszélt nyíltan Imre betegségéről.

- Imrének agydaganata van! - mondta ki a letaglózó igazságot Ildikó, majd így folytatta: - Az agydaganat a stressztől jön elő, az életviteléhez annyiban van köze, hogy az utóbbi években tényleg rengeteg stressz ért minket.

A párját a háttérben minden erejével támogató Ildikónak rosszulesett, hogy Bajorról cikkek sora jelent meg az utóbbi hetekben, s úgy érzi, ahhoz, hogy férje nyugodtan gyógyulhasson, őszintén kell most már beszélni a rettenetesen nehéz helyzetről.

- Az Imre agyában lévő tumorról még nem tudják, hogy milyen típusú, csak egy ciszta, vagy netán komolyabb a baj - folytatta. - Azért nem tud járni, mert az agyában a mozgásért felelős területet nyomja a daganat.

A Heti hetes és több színdarab, film sztárjának kínai gyógykezelését is Ildikó készítette elő. S bár sokáig úgy volt, ő kíséri el Bajort a Kuangcsouban lévő híres klinikára, végül úgy döntöttek, a színész 17 éves Marci fia tart vele.

- Mindent megszerveztem, de még most is millió elintéznivaló van az utazással kapcsolatban - fogalmazott Ildikó. - Arra szeretnénk koncentrálni, hogy nyugalomban gyógyulhasson, Imre csak arra figyelhessen, hogy felépüljön. Sajnos édesanyám halála utáni tennivalókból is maradt még, ráadásul magam is nemrég estem át egy epeműtéten. Ezért vetettem fel Imrének, hogy Marci kísérje el, legyen egy családtag mellette.

Felesége szerint Bajor szerencsére nincs annyira rosszul, hogy orvoscsoportnak kéne kísérni őt Kínában, sőt szállodában lakik, csupán a kezelésekre megy be a kaungcsoui ősi kínai gyógyászattal is foglalkozó kórházba. Természetesen Imre mellett van felnőttsegítség is, olyan, aki három nyelven beszél: angolul, magyarul, és a mandarin nyelvjárást is bírja.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: